W tym dziale porozmawiasz na każdy temat nie związany z górami. Ten dział ma na celu lepsze poznanie forumowiczów i może stać się przydatny w rozwiązywaniu codziennych problemów.
sokół pisze:
Kos niepijącym jest ptakiem, więc co najwyżej gwałtownie się oddalić może
Tak gwałtownie się oddalił, że chyba zdechł w samotności gdzieś na rubieżach.
post wysłany ze Kraków
Prawdopodobnie poległ na Bełchatowskich rubieżach.
..To wódka? ? słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) ? Na litość boską, królowo ? zachrypiał ? czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.?
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata
"Life is a journey to be experienced, not a problem to be solved." — Pooh, Winnie the Pooh.
...
"przekaz powinien być prosty jak aparycja przeciętnego chama ze Śląska"
a tu jeszcze jedno z najmilszych wspomnień tego roku,... duma taty tam gdzieś w tle śmiga:
"Life is a journey to be experienced, not a problem to be solved." — Pooh, Winnie the Pooh.
...
TYCHY GÓRĄ !!! Wspaniały człowiek. Mentor dzieci. Mistrz sprytu i chytrości. Ach...
Ostatnio zmieniony 16 maja 2018, 8:24 przez Panda, łącznie zmieniany 4 razy.
...
Dzięki za przypomnienie gdzie mam szukać pewien film.
..To wódka? ? słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) ? Na litość boską, królowo ? zachrypiał ? czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.?
Ten temat był zawsze licznie odwiedzany więc tu Wam przedstawię pewnego bzdeta, który tak mi się podoba, że muszę go rozgłaszać! No muszę!
Znacie działalność graficzno-literacką mojego Kuby (Snufkina)?
No to popatrzcie! Nowy Forrest Gump i Nikodem Dyzma! Mam nadzieję, że uśmiejecie się tak jak i ja http://wydarzenia.me/pl/
Byliśmy w okolicach Koszarawy. Rewelacyjne trasy na zimowy zjazd oraz schronisko na 70 osób.
Sam możesz wybierać los, zrozum to, wejdź na szczyt! - Adam Sikorski
NORMALNOŚĆ TO ILUZJA. TO CO JEST NORMALNE DLA PAJĄKA ... JEST CHAOSEM DLA MUCHY - Morticia Addams
Tak teraz coś mnię się przypomniało, czy kiedyś był taki temat założony przez Mosorczyka MACIE PIERUŃSKO SAKRAMENCKIE TEMPO?