Tydzień Czechosłowacji
Moderatorzy: HalinkaŚ, Moderatorzy
Czechosłowacja ja proponuję,żebyś wyznaczył Justyś która się upomina o swój tydzień
bo na razie''Nikt nic nie wie, czyli czeski film"-a może Czechosłowacki,Justyś po upływie swojego tygodnia już będzie wiedziała,co dalej robić 
Kiedy trzeba wspiąć się na górę, nie myśl, że jak będziesz stał i czekał, to góra zrobi się mniejsza.
Nie wiem czy to ja mam jakąś nadwzroczność czy odpowiedzi są pod pytaniami:
viewtopic.php?p=193151#193151
nie wiedzieć czemu zamieszczone jako cytat...
viewtopic.php?p=193151#193151
nie wiedzieć czemu zamieszczone jako cytat...

Ostatnio zmieniony 11 stycznia 2012, 18:21 przez Zrzęda, łącznie zmieniany 2 razy.
"Oto jest świat współczesny – nigdzie ciszy zupełnej...
Żeby dotrzeć do takiej ciszy, trzeba urządzać specjalne wyprawy, prowadzić żmudne poszukiwania.
Może cisza jest tam, gdzie gwiazdy? Ale podobno tam też nie..."
(R. Kapuściński)
Żeby dotrzeć do takiej ciszy, trzeba urządzać specjalne wyprawy, prowadzić żmudne poszukiwania.
Może cisza jest tam, gdzie gwiazdy? Ale podobno tam też nie..."
(R. Kapuściński)
tak,dokładnie 3 tygodnie temuZrzęda pisze:Nie wiem czy to ja mam jakąś nadwzroczność czy odpowiedzi są pod pytaniami:

Kiedy trzeba wspiąć się na górę, nie myśl, że jak będziesz stał i czekał, to góra zrobi się mniejsza.
Brawo! Zrzęda! Napisał bym to jakoś zdrobniale ale ciągle brzmi tak samo. Pomyślałem że najpierw czyta się pytanie a odpowiedz sama się nasunie. A i jeszcze jedno spostrzeżenie. Dlaczego nie może wchodzić kilka osób jednocześnie i to wybieranie trochę bez sensu. Nie znam nikogo wiec ten totolotek. Niech będzie Justyś. Jeśli sama chce to nawet fajnie. Odpowiedziałem na 21 pytań a nie na 2
Wiem że wprowadziłem zamieszanie. Nie gniewajcie się bo żebym nie wyszedł na paple nie mogłem pisać jaśniej. Ktoś mnie sprowokował pisząc szyfrem. Lojalność kosztuje mnie frycowe.Królik pisze:Zastanawiam się czy na forum jest osoba która wie dokładnie o co biega w tym temacie, bo ja osobiście to się już całkiem w tym zagubiłem.
Za bardzo nie wiem jak Admin mają rozwikłać tą, jak to nazwała Biru, farsę, bo generalnie nie ingerujemy w tematy i posty forumowiczów.Biru pisze:Prosze Adminów o rozwikłanie tej farsy i jesli juz koniecznie trzeba kogos wyznaczyc to niech zrobia to osoby biegłe w tym temacie.
Proponuję natomiast by Czechosłowacja wyznaczył może inną osobę, bo faktycznie Ania chyba nie wie, że ma swój tydzień.
To tyle.
Sorki Króliku i całej reszcie myślę że kiedy poznamy się w realu wszystko będzie super. Justyś pewnie że niech będzie Justyś.
Justyś Administracja rozważy Twój wniosek.Justyś pisze:Ten temat koniecznie powinien się znaleźć w dziale "humor"
Wszystko jednak zależy od ilości piwa jaką jesteś w stanie postawić ...

"I'd waited so long to find you, I'd been through the heartbreak and the pain
But of course you already know that cos you've been throught the same."
"Cliche" - FISH
KRÓLICZA GALERIA ZDJĘĆ
But of course you already know that cos you've been throught the same."
"Cliche" - FISH
KRÓLICZA GALERIA ZDJĘĆ